dimecres, 15 d’octubre del 2008

Sis mesos

Des de MDV volen mostrar la nostra preocupació pel baix nivell polític que demostren els regidors de l'Ajuntament de Sils. En primer lloc volem deixar molt clar que no ens sentim identificats amb l'únic regidor de Vallcanera, el Sr. Joan Cot, que ha prioritzar la construcció d'un xalet en sòl no urbanitzable oil'accés del seus familiars poc necessitats als pisos de lloguers a la defensa del seus veïns, que és pel que cobra.

En segon lloc, si bé veiem que l'oposició ha assumit bona part de les nostres reivindicacions per ser justes, no han tingut la capacitat política d'arribar a un acord de govern que acabi amb l'autoritarisme del Sr. Nogué, que ha ignorat el nom Vallcanera a Quadern però no ha oblidat posar unes quantes de les seves fotos amb l'Hereu i la Pubilla del veïnat de Sils, ignorant novament a Vallcanera.

Així les coses, MDV dóna un plaç de sis mesos als polítics locals per arribar a un acord de govern o del contrari impulsarà una nova candidatura d'unitat popular oberta a independents del tots el veïnats que vulguin un veritable canvi al municipi. Que sigui el poble qui escolli entre les noves formes o els vells polítics.

Animem a fer pintades i pancartes sota els lemes "CANVI" i "MOCIÓ JA"
.